Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΣ


Το πρώτο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ 11/2002

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Το 48ο φύλλο αυτής της έκδοσης αποτελεί τομή και συνέχεια μαζί σε αυτή την εφημερίδα που εξέδωσε το 1ο φύλλο της το Δεκέμβρη του 2002 στο Μαρούσι και μετεξελίσσεται σήμερα στην πολιτική έκφραση των κινημάτων απο τα κάτω που αναπτύσσονται σε ολόκληρη την ευρύτερη περιφέρεια των βορείων περιοχών της Αθήνας. Μετράμε περισσότερα απο οκτώ χρόνια παρουσίας και δράσης στην ευρύτερη περιοχή.
Είμαστε μια ανοιχτή συλλογικότητα ανεξάρτητων πολιτών με συνεκτικό ιστό τον αντικαπιταλιστικό μας προσδιορισμό και τη βεβαιότητα ότι οι λύσεις στα κοινωνικά ζητήματα δεν μπορούν να υπαγορευτούν απο κανένα εκτός απο όλους εμάς που τα βιώνουμε καθημερινά. Δηλαδή απο τα κάτω. Πιστεύουμε στην άμεση δημοκρατία και έτσι προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ΑΙΧΜΗ θα συνεχίσει να είναι μια ανοιχτή εφημερίδα διαλόγου  και κινηματικής παρέμβασης. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση των χρυσοπληρωμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Σε αυτή την κατεύθυνση κάθε ένας που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει έχει ισότιμα τη θέση του μαζί μας.

Η αιχμή φ.48/Γενάρης 2010

αιχμή Φύλλο 48.pdf

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s